Nenadálé radosti : Cyklus Radosti. - Small, Beatrice (Baronet, 2007)
Ashley Kimbroughová má vše, co si žena může přát. Nejenže je bohatá a úspěšná, ale vede i uspokojující sexuální život na Kanálu, tajné síti, která umožňuje ženám prožívat své nejdivočejší sny. Ale pokud si nenajde manžela, hrozí nebezpečí, že by mohla o toto vše přijít. Ale multimilionář Ryan Mulcahy vstoupí do Ashleyina života právě včas. Jeho tělo keltského válečníka a mužná tvář v ní budí nejrůznější fantazie. Ačkoli je jejich sňatek otázkou rozumu, začíná Ashley uvažovat, zda by nemohla to, co se na Kanálu naučila, vyzkoušet na svém důvěřivém manželovi.