Květiny pro Lauru - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Noxi, 2006)
Mladí manželé Laura a Ivan si vychutnávají své štěstí...až do chvíle, kdy jim zemře jediný syn, sedmiletý Tomášek. Jejich životy a vztah jsou podrobeny té nejtěžší zkoušce. Dokážou ji zvládnout? Budou umět přijmout bolest, kterou jim život nadělil? Jak se vyvine jejich další osud?