Ájurvéda : komplexní program pro vaše zdraví a duševní pohodu - Vaculová, Jana, 1977- (Svojtka & Co., 2008)
Komplexní program pro vaše zdraví a duševní pohodu. Zjistíte, ke kterému ájurvédskému typu patříte a jak můžete správnou výživou, cvičením a masážemi upevnit své zdraví a nalézt ztracenou vnitřní i vnější rovnováhu.