Naivní mrcha - Collins, Jacki, 1941- (Klokan, 2010)
Annabel je dcera slavného hereckého páru. Už v dětství pro rodiče nepředstavovala víc než módní doplněk, v pubertě se z ní stala nežádoucí přítěž. Aby měla klid, odstěhuje se do New Yorku. Jenže její rozmařilý život a především přítel Frankie, závislý na kokainu, něco stojí. Když je Annabelina matka zavražděna, vyjdou najevo fakta, na nichž si bulvár obzvlášť smlsne.