4 pošťácké příběhy. - Lamková, Hana (4, 2011)
Knížkou 4 Tajemství Čtyřlístku jsme založili novou EDICI 4. V ní vychází další nová knížka, ve které jsou čtyři příběhy Čtyřlístku. Jmenují se Pošta z minulosti, Na dalekém severu, Bludný kámen a Poslední pošťák v Třeskoprskách. V nich Čtyřlístek prožívá práci pošťáků před několika stoletími, v současnosti, a také v blízké - kosmické - budoucnosti.