Čaroděj z nafukovacího stromu - Kratochvíl, Miloš, 1948- (Pohádky pro předškoláky, 2008)
Nenechte si ujít večerníčkové příhody z Halounského lesa také v knižní podobě! Čeká vás čaroděj Honzula se svým nafukovacím stromem, který splní každému jeho přání. Ale také hajný Votava a Ondřej, ten nejvylekanější zajíc na světě. Jaké peripetie a maléry budou asi následovat, když Votava splete kouzlo a z Ondřeje se stane naopak sebevědomý zajíc náfuka? V knížce vás čeká spousta vtipných situací i slovních gagů, a navíc velké množství barevných obrázků.