XIX. mistrovství světa ve fotbale. Jar 2010 - Kolář, Jaroslav (Olympia, 2010)
Tradiční dokumentární publikace bohatě vybavená exkluzivními snímky a doplněná zasvěceným komentářem přibližuje čtenářům dramatické momenty velkolepého svátku nejpopulárnějšího sportu naší planety, fotbalového šampionátu