Zuzka a poníci. Poník v ohrožení - Mueller, Dagmar H. (Fragment, 2010)
Kromě poníků miluje Zuzka vyjížďky do okolí. Při jedné z nich se však Robinem, Markem a Johanou stanou svědky hrůzného zacházení s poníkem. Bez jejich pomoci hrozí zvířeti smrt. Všichni zoufale přemýšlejí, jak poníka zachránit. Mohou však děti překonat přísné zákony a vyhnout se konflitku s policií? Zdá se to téměř nemožné! Podaří se Zuzce a jejím kamarádům nakonec najít řešení k záchraně týraného poníka?