Minimum pro rybáře - Skalka, Petr, 1942- (Olympia, 2010)
Rybaření je v České republice takřka národní sport. A rybářů, zejména z řad mladých, stále přibývá. Knížka vyhlášeného odborníka MVDr. Petra Skalky přináší nepostradatelné informace pro všechny adepty rybolovu - především co je potřeba znát, abychom mohli složit povinné zkoušky a získat rybářský lístek , i cenné rady a řadu doporučení pro pokročilé rybáře.