Kreslené pohádky - Céka (CooBoo, 2009)
Pět slavných pohádek Hanse Christiana Andersena přetvořilo do komiksové podoby pět francouzských výtvarníků pod vedením zkušeného scénáristy vystupujícího pod pseudonymem Céka. Příběhy jsou v obrazové podobě stejně hravé a působivé jako původní pohádky a svou nápaditostí vybízejí k další četbě a bližšímu seznámení s tímto významným dánským autorem.