V tajné službě jejího veličenstva : James Bond - Fleming, Ian, 1908-1964 (XYZ, 2009)
Zloduch Ernst Bloefeld se rozhodl, že bude západní svět vydírat kontaminací světových zásob potravin. Podařilo se mu totiž vyvinout smrtelně nebezpečný virus a chce jej rozšířit po celé Zemi prostřednictvím mladých dívek, které již pro tento úkol shromáždil. Do Švýcarska se však vydává James Bond, aby Bloefeldovi jeho vražedné plány zkřížil. Tajného agenta 007 nečeká jen příjemný flirt s Tracy, dcerou mafiána Draca, ale i boj na život a na smrt.