Zrození dračího rytíře. Dračí srdce - Brezina, Thomas, 1933- (Dračí srdce, 2005)
Fantasy román o dobrodružstvích Leona, rytíře Dračího srdce, v Neviditelném světě. První díl edice Dračí srdce. Pomozte Leonovi v boji proti zlu, vstupte do děje s kouzelným mečem, který je součástí knihy, a vyzkoušejte své schopnosti a šance uspět. Připravte se, začíná krutý boj s rytířem pekel v říši fantazie. Na tuto knihu navazuje titul s názvem Kletba slepého mága.