Anglie a Wales (Turistický průvodce, 2010)
Další z oblíbené a oceňované řady průvodců. Najdete v něm přehledné mapy měst s označenými kulturními a historickými památkami, hotely, penziony, restauracemi a kavárnami, stejně jako mapy jednotlivých venkovských oblastí. Doporučí vám v daném místě vhodné ubytování a stravování s ohledem na stav vaší peněženky. Kromě erudovaných informací o pamětihodnostech a krásách krajiny nabízí také přehled historických událostí, seznámí vás s významnými osobnostmi, které v dané lokalitě žily, a provede vás po oblíbených turistických stezkách Anglie a Walesu.