Cukrová vata / z anglického originálu...přeložila Daniela Feltová ; ilustroval Nick Sharratt - Wilson, Jacqueline (BB/art, 2007)
Víkendy, strávené s tátou v jeho starém domku s kavárnou, Floss miluje. Tátova kavárnička, kterou většinou navštěvují jen tři stálí zákazníci, ovšem není nejkrásnější podnik ve městě a ohrnuje nad ní nos i její nejlepší kamarádka Rhiannon. Když se Flossina máma se svým novým manželem Stevem rozhodnou přestěhovat na šest měsíců do Austrálie, stojí Floss před nelehkou volbou, s kým ten půlrok stráví. Nakonec se rozhodne zůstat doma s tátou. Ten sice moc neumí žehlit prádlo ani instalovat zahradní houpačky, zato dělá výborné žemle s hranolky, a ty má Floss moc ráda. Nejradši ze všeho má, ale cukrovou vatu z pouti. Jejich bezstarostný život však ukončí nečekaná nehoda a z Floss a jejího táty se ze dne na den stanou bezdomovci. Pomůže jim někdo? A bude moct Floss zůstat se svým milovaným tátou?