Halloween - Hoňková, Iva, 1977- (Dovedné ruce, 2008)
Tato knížka plná nápadů a inspirací přináší návody, jak si vyrobit různé strašáčky a ozdůbky pro Halloween. Všechny výrobky jsou velmi jednoduché a jednotlivé postupy jsou dopodrobna popsány a vysvětleny na obrázcích.