Vaříme pro kojence a předškoláky : klasická kuchařská kniha a příručka zdravé výživy - Karmel, Annabel, 1961- (Slovart, 2008)
Více než dvě stě osvědčených receptů na pestré a zdravé pokrmy, počínaje prvními ovocnými a zeleninovými kašičkami a konče bohatými a nápaditými přesnídávkami. Každý recept doplňují údaje o vitaminech a nepostradatelných živinách, případně užitečný podnět či návod k obměně použitých přísad. Tato podnětná a nepostradatelná kuchařská kniha plná lahodných receptů, praktických rad a tipů na úsporu času by neměla chybět v žádné domácnosti s malými dětmi.