Atlantida od A do Z - Cox, Simon, 1966- (Knižní klub, 2008)
Autoři se zabývají dávnými legendami a mýty o ostrově Atlantida. Předkládají stručnou a přehlednou formou všechna nejnovější fakta a teorie, které se týkají tohoto tématu. Přinášejí odpovědi na mnoho otázek, například: Kde byl bájný ostrov? Existuje důkaz o ztracené civilizaci?....