Pohřbeni na Soldafaru. - Rečková, Jana, 1956- (Pevnost, 2008)
Když se objeví problémy, na něž živí nestačí, povolají se mrtví hrdinové... Jak praktické, obzvlášť proto, že po splnění úkolu opět zemřou. Gesherod se zmítá ve vnitřních rozporech, kněží boha války usilují o ještě větší moc a daleko za horami zahajuje dobyvatelské tažení mladý král Mengwi. Kdo se mu postaví, když Quaral Druhý je na válčení už starý, jeho synové mají sklony spíš umělecké než válečnické a princezna... Co ta nadaná hvězdopravkyně vlastně vyčetla z hvězd?